Tilby dine kunder ditt eget system

Er du rådgiver, tilknyttet f.eks et regnskapsbyrå, bedrifthelsetjeneste eller bedriftsrådgivning? Tilby ditt eget HMS og HR-system til dine kunder. Vi har kunder vi har tilpasset Tudu til, som tilbyr dette til sine over 7000 kunder!

 

Tudu Dashbord

Tudu er opprinnelig bygget som et HMS-system, som ivaretar systematisk oppfølging og arbeid med HMS, der vi har utviklet flere moduler etter oppstart. Med vår white-label system, tilpasses innhold og profil etter ditt ønske, og du eier kunden selv, og HMS er selvfølgelig inkludert.

 

 

Les mer

 

HR-portal

Bistå dine kunder i å følge opp ansatte med onboarding, oppfølging og dokumentasjon fra eget system

Les mer

 

Egen styreportal

En helt egen styreportal for avholding av styremøter. Egen rolle for eksterene aktører, der du kan bistå med innhold og oppfølging. 

Les mer

 Med Tudu har du allerede ferdig utviklet moduler og fullt mulighet til å selv bestemme egne løsninger! Med egen integrasjoner fra eksisterende systemer hos dere, standardiserer vi prosessene og rapporteringen til å holde oversikt over totalen, samt opprettholde resultatene på individnivå! 

For mer informasjon om vår konsernmodell, ta kontakt med daglig leder Ole Wormdal på ow@tudu.no eller tlf 92656752

 

Et tettere forhold til din kunde

Ved å tilby et eget brukervennlig system for HR, HMS, GDPR og annen oppfølging, i din egen profil, skaper du en nærere digital relasjon til din kunde. Du styrer innholdet i systemet selv, og bestemmer hvilke løsninger og moduler som skal være tilgjengelig, samt innhold.