Tudu Dashbord

Vi tilpasser systemet til deg, ikke omvendt! Med Tudu har du allerede ferdig utviklet moduler og fullt mulighet til å selv bestemme egne løsninger! Med egen integrasjoner fra eksisterende systemer hos dere, standardiserer vi prosessene og rapporteringen til å holde oversikt over totalen, samt opprettholde resultatene på individnivå!

 

Tudu Dashbord

Samle informasjon til et Dashbord fra Tudu, og få oversikt over dagens status på en side!

 

Les mer

 

HR-portal

Følg opp ansatte med onboarding, oppfølging og dokumentasjon fra eget system

Les mer

 

Egen styreportal

Vi kaller det styreportal, men bruken bestemmer du selv!

 

Les mer

 Med Tudu har du allerede ferdig utviklet moduler og fullt mulighet til å selv bestemme egne løsninger! Med egen integrasjoner fra eksisterende systemer hos dere, standardiserer vi prosessene og rapporteringen til å holde oversikt over totalen, samt opprettholde resultatene på individnivå! 

For mer informasjon om vår konsernmodell, ta kontakt med daglig leder Ole Wormdal på ow@tudu.no eller tlf 92656752

 

Spesialtilpasset til ditt behov.  

Tudu er opprinnelig bygget som et HMS-system, som ivaretar systematisk oppfølging og arbeid med HMS. Med vår white-label system, tilpasses innhold og profil etter kundens ønske, og HMS er selvfølgelgi inkludert

Risikokartlegginger, vernerunder og all dokumentasjon i henhold til IK-forskriften ligger ferdig laget i Tudu, med full mulighet til å legge inn eget innhold, skjemaer og oppgaver som skal være tilgjengelig for alle. Avvik, tiltak og HMS-planer er tilgjengelig for alle.