Ha kontroll på besøkende og oppretthold godt smittevern med Tudu Smittesporing
Covid-19 har endret hvordan vi tenker i forhold til besøkende på våre lokasjoner. Har du en restaurant, kontor eller andre lokasjoner der man har besøkende, gjør Tudu Smittesporing denne registreringen for deg! I dag registrer flere tusen deltakere og besøkende seg med vår løsning, forskjellen kontra mange andre løsninger er at våre kunder har selv oversikt over alle som har registrert seg, det gjør at man også har kontroll over antallet. Det gir også deg en kontinuerlig trygghet om at systemet registrerer det man skal. 

 

Dette er noe av hva du kan gjøre med Tudu Smittesporing

  • Vi lager plaktater/lapper med QR-koder som dere henger opp eller setter ut der du har besøkende.  Besøkende skanner QR-koden med mobilen, og blir ført til en side der de registrere seg med navn og nummer. Denne siden kan dere tilpasse selv, om ønskelig. Ved en bestilling legger du ved logo og ønsket tekst. 

  • Navn og nummer blir lagret i din Smittesporingsmodul, kan se hvem som har registrert seg, og hvilket tidspunkt de registrerte seg! Du bestemmer hvem og hvor mange som skal logge seg på for å se dette. Ønsker du å dele opp i flere lokasjoner, så er 3 lokasjoner inkludert!

  • Trenger du å telle deltakere, gjør du det i selve lokasjonen.

  • Vi sletter registreringer etter 14 dager for å opprettholde et godt personvern for de som registrerer seg. Dette trenger ikke du å tenke på!

  • Gode rutiner er viktig, med Tudu Smittesporing får du ferdige sjekklister for gjennomføring av godt smittevern. Her har vi brukt vår erfaring som HMS-leverandør og laget enkle sjekklister til deg. Disse kan du også delegere til andre, ved å gi de tilgang til Tudu.  
  • Oppstår det smitte hos deg? Da gir du fra deg deltakerlisten til de som skal jobbe med smittesporing. Vi har fri support, og hjelper selvfølgelig til med deg, om du  ønsker det. 

Pris:

Ved bestilling får du innlogging til der registreringer vises, slik at du kan se registreringer, antall registreringer og våre sjekklister. I tillegg lager vi QR-registrering med egen side til dere, samt plakat som dere henger opp. Ønsker dere egen tekst og logo, lastes det opp ved bestilling. 
Dette koster da 3900 kr, og du har systemet i 12 måneder. Er behovet tilstede om et år, er det 3900 kr pr år videre også. For å se løsningen, klikk på den grønne knappen lengre opp. Vi har fri support og opplæring hele avtaleperioden.

 

Ønsker du å se hvordan dette virker? Klikk på knappen under, det tar deg til en enkel video av Tudu Smittesporing, og evt. bestilling dersom du ønsker det. Du får levert ferdig oppsett med plakater, logo og tekst i løpet av få timer. 

Klikk her for å se video og pris

Klikk her for å bestille Tudu Smittesporing

Noen av våre kunder som bruker Tudu Smittesporing:

 

Ønsker du at vi kontaker deg, fyll ut dette skjemaet:

Eller

Klikk her for å bestille Tudu Smittesporing

Les mer om vår løsning for lag og foreninger her: Tudu Smittvern for lag og foreninger

For mer info eller spørsmål, ta kontakt med daglig leder Ole Wormdal på ow@tudu.no eller 92656752