Ha kontroll på besøkende og oppretthold godt smittevern med Tudu Smittesporing

 

Registrer med QR-kode eller SMS med valgfri kodeord!

Covid-19 har endret hvordan vi må forholde oss til besøkende på våre lokasjoner. Eier du en restaurant, kontor eller en annen lokasjon der besøksregistrering er nødvendig? Tudu Smittesporing gjør denne registreringen for deg, enkelt og trygt!  Løsningen er klar til bruk på få minutter!

I dag registrerer flere tusen deltakere og besøkende seg med vår løsning. Fordelen med Tudus løsning er at du som kunde selv har oversikt over alle som har registrert seg, og du kan enkelt opprette nye lokasjoner selv!

Med oversikt over antall besøkende og registrering i systemet sørger vår smittesporingsløsning for kontinuerlig trygghet i din bedrift. Du bestemmer selv om du adminstrerer løsningen, eller om vi skal opprette lokasjoner for deg. 

 

Dette er noe av hva du kan gjøre med Tudu Smittesporing

  • Vi lager ferdige maler for plaktater QR-koder og SMS-kodeord som dere henger opp eller setter ut der du har besøkende.  Besøkende skanner QR-koden med mobilen, og blir ført til en side der de registrere seg med navn og nummer.  Ved en bestilling legger du ved logo og ønsket tekst. Ønsker du å gjøre dette selv, ligger mal for plakat ferdig i Tudu

  • Navn og nummer blir lagret i din Smittesporingsmodul, kan se hvem som har registrert seg, og hvilket tidspunkt de registrerte seg! Du bestemmer hvem og hvor mange som skal logge seg på for å se dette. Ønsker du å dele opp i flere lokasjoner, så er 3 lokasjoner inkludert!

  • Alle registreringer slettes automatisk etter 14 dager for å opprettholde et godt personvern for de som registrerer seg. Dette trenger ikke du å tenke på!

  • All data lagres i Norge, vi garanterer for et trygt personvern!

  • Ved smitte, kan du hente ut lister sortert på tidspunkt i exel eller i PDF, og sende til din kommune. 

  • Gode rutiner er viktig, med Tudu Smittesporing får du ferdige sjekklister for gjennomføring av godt smittevern. Her har vi brukt vår erfaring som HMS-leverandør og laget enkle sjekklister til deg. Disse kan du også delegere til andre, ved å gi de tilgang til Tudu.  

  • Risikokartlegging av smittevern sammen med deg, og lage rutiner tilpasset din bedrift. Arbeidstilsynet vil ved alle tilsyn kontrollere smittevern. Vi går da gjennom risikokartleggingen med deg, som danner grunnlaget for rutiner som skal godkjennes av alle ansette. 

Ler mer om dette på arbeidstilsynet sine sider: https://www.arbeidstilsynet.no/nyheter/arbeidstilsynet-skal-kontrollere-smittevern-i-alle-tilsyn

Pris:

3.900 kr for et år inkludert en bruker med tilgang til registreringene og 3 lokasjoner.

500 kr for 3 ekstra lokasjoner

Ønsker du at vi gjennomførerer en risikokartlegging inkl. dokumentasjon, er det et tillegg på 3.000 kr som er et engangsbeløp. Dette er valgfritt. 

Fri support og opplæring. Trenger du hjelp til å hente ut lister eller sende SMS til nærkontakter ved smitte, ordner vi dette for deg. 

  • Dersom du ønsker vår risikokartlegging, er det en engangskost på 1500 kr. Dette inkluderer komplett oppsett med risikokartlegging og rutiner. Dette er valgfritt tilvalg. 

 

Ønsker du å se hvordan dette virker? Fyll ut skjema under, det tar deg til en enkel video av Tudu Smittesporing, og evt. bestilling dersom du ønsker det. Du får levert ferdig oppsett med plakater, logo og tekst i løpet av få timer. 

Når du trykker "Se video", vil du bli videresendt til en side hvor du må verifisere at du ikke er en robot.

Klikk her for å bestille Tudu Smittesporing

Noen av våre kunder som bruker Tudu Smittesporing:

 

Ønsker du at vi kontaker deg, fyll ut dette skjemaet:

Eller

Klikk her for å bestille Tudu Smittesporing

Les mer om vår løsning for lag og foreninger her: Tudu Smittvern for lag og foreninger

For mer info eller spørsmål, ta kontakt med daglig leder Ole Wormdal på ow@tudu.no eller 92656752