Digitalt Styrerom

Digital  styrerom - samle alle styrebehandling på en plass! Få tilgang til opptak av vårt webinar om Tudu Styreportal!

Vi har utviklet Tudu Styreportal for å gi deg og styremedlemmene full kontroll over bedriftens styrebehandling og arkivering i et brukervennlig digitalt styrerom. Med et eget styrerom kan styremøter opprettes med digitale saker fra systemet og man kan manuelt legge inn egne saker, samt komplett styrearkiv og utførelse av generalforsamling. Se digital generalforsamling her

 

Styreportal fra Tudu

Dette er noe av hva du kan gjøre med Tudu Styreportal

 • Gjennomfør styremøter og generalforsamlinger med elektronisk signerering i Tudu

 • Brukervennlig oppbygging av saksliste

 • Innkalling gjøres direkte fra Tudu. Ønsker du å kalle inn varamedlem til et styremøte eller andre som kun skal ha tilgang til et styremøte, styres dette direkte i brukertilgangen. Da vil de ikke ha tilgang til de resterende styremøtene

 • Utfør rapporter i Tudu som behandles av styret og legg til egne faste saker. 

 • Elektronisk signering i henhold til e-signaturloven

 • Enkel oversikt over utførte og fremtidige styremøter

 • Lage årshjul for styrerapporteirng og styremøter. Tudu lager oppgaver og skjemaer for systematisk rapportering til styret, slik at du er i gang med styreportalen ved bestilling. Når en rapport skal utføres, sendes det en påminnelse ut til utfører. 

 • Enkelt arkiv for oversikt over utførte og kommende møter.

 • En innlogging, flere selskaper – Har man flere selskaper får man tilgang til de via en bruker. I tilgangsstyringen skiller man også på om man er styremedlem, eller kun medlem av generalforsamlingen. 

 • Kan kombineres med andre moduler og løsninger. Med vår tilgangstyring, kan ansatte som ikke er medlem av styret, utføre rapporter og sjekklister uten tilgang til selve styrerommet. Med Tudu får du ikke kun et digitalt styrerom, men et adminstrativt verktøy som hjelper deg med å digitalisere hele din bedrift. 
 • Mange tilleggsfunksjoner som er inkludert, se vår opplæringsvideo av disse funksjonene her!

  Med Tudu Styre sin brukervennlige oppsett og vår fri support og opplæring, kommer du raskt igang med vårt digitale styrerom! I tillegg følger det med nyttige funksjoner som avtaleoppfølging, dokumentsenter og arkiv. 

Pris 

Pris for Tudu styremodul er fra 325 kr pr måned. Inkluderer fri support og opplæring, samt oppsett av årshjul for din bedrift.  Se komplett prisliste her: Hva koster Tudu?

Vi legger inn dine historiske møter, for komplett styrearkiv, uten ekstra kostnad. 

Ønsker du å se vår løsning?

Fyll ut skjema og se vårt webinar om Tudu Styreportal! Etter å ha fylt ut skjema, kommer du til en ny side der du kan se vår styreportal. Du vil motta en oppfølgingsepost fra oss i etterkant. 

Når du trykker "Se Tudu Styreportal", vil du bli videresendt til en side hvor du må verifisere at du ikke er en robot.