VELKOMMEN TIL ET UNIKT KOMPETANSE­­MILJØ!

Tudu består av ressurspersoner som utfyller hverandre innen en rekke kompetanseområder. Sammen sørger de for at du skal få et sikkert og brukervennlig produkt som dekker dine behov og de offentlige krav til løsning. Tudu er designet og utviklet i Norge, i samarbeid med Catch Media. Som en del av Saga Ringerike er vi en del av et stort kompetansemiljø innenfor rådgivning, HR, økonomi, HMS og bedriftshelsetjeneste. Ved å bruke kompetansen til alle i Saga Ringerike, har Tudu utviklet Comliance, Styreportal og Flow. Les mer om løsningene våre her

Ole Wormdal

Daglig leder

Telefon: 92656752

Epost: ow@tudu.no

SAGA RINGERIKE BESTÅR I DAG AV:

SAGA REGNSKAP HØNEFOSS AS

(orgnr. 986 399 984)

Autorisert regnskapsførerselskap og ett av landets største enkeltkontor med 45 medarbeidere. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga KL.

SAGA ENTREPRENØR REGNSKAP AS

(orgnr. 997 436 202)

Autorisert regnskapsførerselskap med fokus på entreprenør- og håndtverkerbransjen. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga KL.

SAGA CONSULT AS

(orgnr. 990 070 571)

Konsulentselskap som tar over der rådgivningen fra din regnskapsfører slutter. Spesialisert på tannleger og eiendomsmeglere, herunder verdivurdering, kjøp og salg av virksomheter.

SAGA BHT AS

(orgnr. 995 167 700)

Leverer produkter og tjenester som dekker din virksomhets behov, og som er i tråd med de nye forskriftene for bedriftshelsetjeneste.

SAGA HR AS

(orgnr. 927 411 725)

Din stødige sparringspartner ved utfordringer i arbeidsmiljøet
Vi hjelper deg videre ved behov for kontakt med f. eks. NAV, advokat eller ved søking av midler til ekspertbistand ved komplekse sykefraværs-saker.
Vi leverer skreddersydde løsninger på heltid, deltid, prosjekt, prosess eller timebasert

 

DUIT AS

(orgnr. 920 357 679)

Leverer smarte løsninger innen robotisering, programmering og integrasjoner. Duit forenkler og automatiserer IT-prosesser hos kunder og i skyen.