Flow er en sikker kommunikasjonsplattform der du som HMS-rådgiver samhandler med kunden direkte i form av oppgaver og kommunikasjon.

Tudu har i samarbeid med fagfolk i flere år levert HMS-systemet til bedrifter. Nå har vi slått sammen teknologi og kompetanse for å bygge et brukervennlig verktøy for samarbeid mellom HMS-rådgivere og kunder for å fylle de nye dokumentasjonskravene

 • Enkel oppgavestyring hvor HMS-rådgiver og kunde får nødvendig oversikt over utførelse av samarbeidsavtalen
 • Eget dokumentsenter med dokumentdeling og elektronisk signering
 • En sikker kommunikasjonsplattform hvor du kan bistå dine kunder
 • Leveres med komplett oppsett
 • Smidig onboarding av kunder og ansatte

 • Ved å bruke Flow for å utføre og dokumentere samhandlingen med bedriftshelsetjeneste og kunde, får du samlet all nødvendig dokumentasjon og rutiner i et brukervennlig system, som dine kunder også har tilgang til. Dette synliggjør også din kompetanse ovenfor deres kunder, og fører til et enda tettere samarbeid.

  Se hva Flow kan gjøre for din bedrift

  • Testimonial

   Ønsker du mer info om Tudu Flow?

   Ta kontakt med meg på 92656752 eller ow@tudu.no

   Ole WormdalDaglig leder
  • Testimonial

   Magnus Haugerud er daglig leder i Saga Regnskap i Hønefoss. Han forteller at de har vært med siden oppstart på utviklingen av TUDU Flow. Han mener at verktøyet vil gi dem et stort kvalitetsløft på flere områder i leveransene sine, både når det gjelder sikkerhet og tilgjengeligheten de får gjennom mer effektiv digital samhandling.

   Les mer om hvordan Saga Regnskap bruker Tudu Flow

   Magnus HaugerudDaglig leder Saga Regnskap Hønefoss AS

  VELKOMMEN TIL ET UNIKT KOMPETANSE­­MILJØ!

  Tudu består av ressurspersoner som utfyller hverandre innen en rekke kompetanseområder. Sammen sørger de for at du skal få et sikkert og brukervennlig produkt som dekker dine behov og de offentlige krav til løsning. Tudu er designet og utviklet i Norge, i samarbeid med Catch Media. Som en del av Saga Ringerike er vi en del av et stort kompetansemiljø innenfor rådgivning, HR, økonomi, HMS og bedriftshelsetjeneste. Ved å bruke kompetansen til alle i Saga Ringerike, har Tudu utviklet Comliance, Styreportal og Flow. Les mer om løsningene våre her

  Anett Bjerkan

  Kundeansvarlig

  Telefon: 97103920

  Epost: ab@tudu.no