SYNES DU HMS-ARBEID ER OMFATTENDE OG KOMPLISERT?Da trenger du det digitale HMS-systemet Tudu Compliance, som sparer deg for tid, penger og frustrasjon.


Systemet er tilpasset din bransje, og leveres skreddersydd til din bedrift. .

Prøv Tudu gratis

Hvorfor bør du velge et digitalt HMS-system?

Arbeidsmiljøloven stiller krav til systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid på alle plan i virksomheten, og interkontrollforskriften konkretiserer hvilke krav som stilles til HMS-arbeidet. Med et digitalt HMS-system vil du få følgende fordeler:

TIDS- OG KOSTNADSEFFEKTIVT

Et digitalt HMS-system gjør HMS-arbeidet enklere å gjennomføre, ved at rutinene i form av oppgaver allerede er etablert.Systemet tilpasses automatisk din bransje med tilhørende lovpålagte oppgaver.

MINDRE SÅRBART

Et digitalt HMS-system sørger for mindre sårbarhet ved fravær eller endring av ansatte. Systemet forhindrer også risikoen for ødelagt dokumentasjon ved f.eks. vannskade, brann, skadedyr m.fl.TILGJENGELIG 24/7

Et digitalt HMS-system vil alltid være tilgjengelig, når som helst og hvor som helst. Det eneste du trenger er nettilgangETT FELLES SYSTEM

Et felles system med en forhåndsdefinert struktur sørger for at alle i virksomheten finner frem til den dokumentasjonen de trenger


Hvorfor skal du velge Tudu Compliance?

Når du bestiller Tudu Compliance, tas du med på en smidig onboarding hvor vi skreddersyr systemet til din bedrift. Vi tilbyr:

 • HMS-system tilpasset din bransje
 • Ferdig satt opp med årshjul
 • Egen portal for oppfølging av ansatte
 • Fri support og opplæring
 • Konkurransedyktige priser
Få pristilbud
HMS, HR og GDPR på én og samme plass!

iphone Slider
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • HMS-systemet er grunnlaget Tudu ble bygget på. Tudu IK er en naturlig utvikling av et papirbasert internkontrollsystem, tidligere levert til nær 1000 bedrifter. Tudu IK er bransjetilpasset og sikrer kontinuerlig HMS-arbeid ved automatisk oppfølging av oppgaver.
  Alle bedrifter med ansatte er lovpålagt å jobbe med HMS og internkontroll. Løsningen sørger for bransjetilpasset dokumentasjon, som både ivaretar dokumentasjonskravet og systematisk HMS-arbeid ved hjelp av et ferdig årshjul. HMS-portalen omfatter bransjetilpassede oppgaver med skjema, et lovpålagt avviksystem og dokumentasjonskrav med regelverk fra din bransje.
 • Med Tudu Ansattportal samles all informasjon om ansatte på en plass. Ansatt og leder har full oversikt over all dokumentasjon, i tillegg til oversikt over oppgaver, avvik, sertifikater, ferie og fravær. I tillegg følger deg med en egen mal for personalhåndbok
  Ansattportalen er egen modul der ansatt, og leder har tilgang til viktig informasjon om den ansatte. Modulen inneholder løsning for medarbeidersamtaler og annen type kommunikasjon mellom ansatte og leder, med elektronisk signering. Ansattportalen inneholder et eget dokumentsenter med opplasting av arbeidskontrakter, CV, osv. Sertifikater kan legges inn med utløpsdato, slik at det varsles i god tid før de går ut. Den ansatte har oversikt over oppgaver som skal utføres, avvik som er de har registrert og ferie og fravær i en samlet oversikt.
 • I dagens digitale hverdag stilles det høye krav til IT-sikkerhet. Ved å bruke en digitalt styreportal, styrkes sikkerheten ved å samle alle på en plattform
  I Tudu Styreportal gjør all styrearbeid på en og samme plattform. Ved å samle all dokumentasjon og saksbehandling på vår plattform, sørger vi for sikkerheten rundt styrearbeidet i bedriften.

Samle håndbøker, rutiner og avtaler i et system

Vi legger inn og digitaliserer alle personalhåndbøker og rutiner, og fordeler de slik at riktig personer i bedriften får tilgang til viktig innhold. Oppretter også påminnelser av revisjon. Har du ikke personalhåndbok, oppretter vi det for deg. I tillegg kan du Med vårt brukervennlige kontraktshotell, får du enkelt og raskt kontroll over bedriftens avtaler!

App screen

App screen 2

Alt fra avvikshåndtering til medarbeiderundersøkelser

I en travel hverdag er det fort gjort å tenke at man fikser opp i ting senere. Med Tudu tilgjengelig på alle plattformer er det enkelt å sende avviksmeldinger og behandle de. I tillegg kan man opprette medarbeiderundersøkelser og andre undersøkelser man ønsker ansatte, kunder eller andre skal utføre. Vi tilpasser Tudu etter ditt behov. Vi har løsninger for det meste som ikke fanges opp av andre systemer.

Få full oversikt over alle oppgaver og sjekklister i bedriften

Deleger oppgaver til dine medarbeidere og få varsel om noe ikke blir utført i tide. Legg opp rutinemessige og periodiske sjekker og ha kontroll på viktige begivenheter og aktiviteter. I tillegg har vi bransjetilpassede oppgaver og skjemaer for lovpålagt HMS-arbeid. Klikk på HMS på siden vår for å lese mer om våre HMS-løsninger

App screen 3

Tilgjengelig på alle enheter

Uansett om du er på farten eller sitter ved kontorpulten skal du få en best mulig brukeropplevelse. Tudu er alltid tilgjengelig i din nettleser. Det eneste som kreves er at du har tilgang til nett.